آماده باش سازمان آتش نشانی تبریز در ایام محرم / لزوم تامین ایمنی دستجات ، مساجد و مراسم عزاداری

آماده باش سازمان آتش نشانی تبریز در ایام محرم / لزوم تامین ایمنی دستجات ، مساجد و مراسم عزاداری

به گزارش شهریار، آتش پاد داوود طالب نژاد افزود: وجود کپسول های گاز مایع، راه اندازی و استقاده از پلوپز های گازی برای جوشاندن آب و پخش چای و .... در این ایام از دیگر مواردی است که می تواند در عین سادگی، مشکلات و خطراتی را در صورت توجه نکردن به اصول ایمنی بوجود آورد.

وی ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان با اشاره به تمهیدات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز برای تامین ایمنی دستجات و مراسمات عزاداری حسینی افزود:هر ساله با فرار سیدن ایام محرم و شکل گیری دستجات و مراسمات عزاداری حسینی در هر نقطه ای از شهر ، احتمال بروز هر گونه حادثه بی احتیاطانه و انسانی وجود دارد. بدین لحاظ سازمان آتش نشانی با استقرار آتش نشانان در نقاط مختلف شهری، ضمن سرکشی و ارایه توصیه های ایمنی به مسئولین برگزاری مراسمات، با حضور آماده در محل ایمنی های لازم برای سوگواران حسینی را فراهم می آورند.

مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در ادامه با اشاره به همکاری و توجه ویژه مسئولین برگزاری مراسمات به توصیه های ایمنی توسط سازمان آتش نشانی از تمامی عوامل اجرایی برگزاری مراسمات درخواست کرد موارد ایمنی زیر را به خاطر داشته و با رعایت هر چه بهتر این توصیه ها، با آسودگی خاطر به استقبال این ایام سوگواری بروند.

در فضاهای تجمعی پرتراکم مانند زیارتگاه‌ها، مساجد، حسینیه‌ها، و تکایا دو راه خروج لازم و ضروری است.
رعایت فاصله مناسب سیم‌ها، اتصالات و ادوات برقی از مواد و مصالح قابل اشتعال مانند پرچم، پلاکارد، پرده، فرش، تابلو و... الزامی است.
هر فیوز برق باید استاندارد بوده و از بکارگیری فیوزهای تقویت شده و غیر استاندارد جداً خودداری شود.
گرفتن انشعابات متعدد از یک پریز برق و وارد آوردن بار بیش از ظرفیت، موجب آتش‌سوزی الکتریکی می‌شود.
استفاده از لامپ‌های برق ولتاژ بالا، بدون حباب و حفاظ مناسب، خطر آفرین و خسارت بار است.
قبل از استفاده از پلوپز و ... از استاندارد و سالم بودن آن اطمینان حاصل شود.
به هنگام گرفتن انشعاب از لوله کشی گاز حتماً از شیلنگ‌های فشار قوی مخصوص و بست مناسب استفاده شود.
فاصله مناسب بین وسایل گرمازا و لوازم قابل اشتعال مانند پشتی، فرش، پرچم و... را رعایت کنید.
برای افراد سالخورده و اطفال حتماٌ باید مکانی امن در نزدیکترین نقطه به راه خروجی پیش بینی شود.
از نگهداری مواد نفتی و مایعات قابل اشتعال در داخل این اماکن و نیز محل طبخ غذا خودداری شود.
آغشته کردن چادرهای برزنتی به روغن و مواد نفتی برای جلوگیری از نشت رطوبت باران موجب آتش گیری و آتش‌سوزی سریع چادر خواهد شد.
- در تمامی قسمت‌ها به ویژه محل طبخ غذا حتماً باید به اندازه کافی کپسول‌های آتش‌نشانی سیار موجود باشد و کارکنان باید نحوه استفاده از آنها را فرا بگیرند.
تمامی مدیران، مسئولان و خدمه مساجد، حسینیه و تکایا با مراجعه به نزدیکترین ایستگاه آتش‌نشانی محل، مسائل ایمنی و نحوه مقابله با آتش‌سوزی‌ها وحوادث را آموزش ببیند.
از روشن کردن هرگونه شعله روباز در داخل و یا کنار چادر تکایا برای گرم کردن محیط، طبخ غذا، چای و غیره جداً خودداری شود. توصیه می‌شود مکان مناسبی در قسمت دیگری دور از محیط تکایا به این امر اختصاص داده شود.
در صورت بروز آتش‌سوزی ضمن حفظ خونسردی و خارج کردن افراد از داخل این اماکن، همزمان با اطلاع دادن آن به سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی از طریق تلفن ۱۲۵، با استفاده از کپسول آتش نشانی اقدام به اطفاء حریق نمایند.

لینک اصل خبر در سایت شهرداری تبریز

    منبع خبر

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز

    شهرداری تبریز یک شهرداری در شهر تبریز می باشد

      نظرات