نگاه به بافتهای ناکارآمد شهری یک نگاه جامع و کامل را می طلبد

نگاه به بافتهای ناکارآمد شهری یک نگاه جامع و کامل را می طلبد

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه وشهرسازی استان اصفهان؛
نگاه به بافتهای ناکارآمد شهری یک نگاه جامع و کامل را می طلبد
۱۵ درصد جمعیت استان اصفهان در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری ساکن هستند که اقدام در جهت بهسازی و نوسازی این بافتها نیاز به همت و تلاش همه دستگاههای خدمات رسان و عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری را می طلبد.
به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه وشهرسازی استان اصفهان، استان اصفهان با ۱۰۶ هزار کیلومتر مربع وسعت به عنوان ششمین استان پهناور در کشور و با ۱۰۷ شهر دارای ۱۵۰۰۰ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری است که ۶۰۰ هزار نفر جمعیت را درخود جای داده است که به گفته معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه وشهرسازی این استان تاکنون محدوده بافتهای فرسوده ۶۶ شهر شناسایی و در کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسیده است.
ایمان طاهر دراین باره گفت: ۱۵ درصد جمعیت استان در این بافتها ساکن هستند که اقدام در جهت بهسازی و نوسازی این بافتها نیاز به همت و تلاش همه دستگاههای خدمات رسان و عضو ستاد ملی بازآفرینی را در این راستا می طلبد.
وی با اشاره به آیین نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار که در خرداد ماه سالجاری ابلاغ گردیده اظهار داشت: از جمله مهمترین مواد این آیین نامه در بحث بازآفرینی، ارائه تمامی تمهیدات و تخفیفات به این مناطق طبق مناطق محروم کشور است که هرآنچه امکانات و تخفیفات دولتی برای مناطق محروم در نظر گرفته شده برای این بافتها نیز باید اعمال گردد که این نشاندهنده اهمیت این محدوده ها برای دولت است که لازم است بهسازی گردد.
برنامه اقدام مشترک مهمترین گزینه برای رسیدن به اهداف بازآفرینی
طاهر اشاره ای به بحث برنامه اقدام مشترک داشت و بیان داشت: ما و شهرداریها به تنهایی قادر به سرانجام رساندن این کار مهم نخواهیم بود و لازم است تا در این بین با تشکیل مستمر ستاد بازآفرینی شهری استان و شهرستانها که با حضور کلیه دستگاههای عضو ستاد برگزار می گردد بر انجام برنامه های اقدام مشترک تاکید گردد و طبق ماده ۱۶ این آیین نامه کلیه دستگاههای اجرایی موظف هستند تا ۳۰ تا ۴۰ درصد اعتبارات خود را در اختیار این محدوده ها قرار دهند.
معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه وشهرسازی با اعلام اینکه هدف ما فقط تخریب و احداث در این محدوده ها نیست، بلکه لازم است تا اقدامات متفاوتی انجام شود تا بازآفرینی شهری به صورت کامل و طبق برنامه پیش رود گفت: باید نگاه به بافتهای ناکارآمد یک نگاه جامع و کامل باشد به عنوان مثال، بحث خدمات روبنایی همچون احداث خانه های بهداشت، مسجد ، مدرسه و ... و همچنین خدمات زیربنایی و تاسیسات زیربنایی همچون آب، برق، گاز و تلفن که لازم است با حضور تمامی دستگاههای اجرایی عضو ستاد ملی پیگیری و اقدام گردد و باید در بافتهای ناکارآمد تولید ثروت شود تا مردم محلات را ترک نکنند .

لینک اصل خبر در سایت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان

    منبع خبر

    اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان

    اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان یک سازمان دولتی می باشد

      نظرات