صورتجلسه مورخ ۹۷/۸/۴ شورای عالی هماهنگی مدیریت بحران استان
( صورتجلسه )
در تاریخ ۴/۸/۹۷ ساعت ۲۲ و به دنبال بارش شدید باران در سطح استان که منجر به آب گرفتگی معابر در سطح شهرستانها به ویژه خرم آباد و پلدختر گردید و به منظور هماهنگی بین دستگاههای اجرایی جهت مقابله با شرایط پیش آماده ، جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در محل سالن جلسات استانداری و به ریاست معاون محترم هماهنگی امور عمرانی و با حضور مدیران کل محترم عضو شورا برگزار وضمن اعلام آمادگی دستگاههای اجرایی – امدادی جهت رفع آبگرفتگی اماکن شهری و روستایی و نواقص بوجود آماده در تاسیسات زیربنایی و اعزام اکیپ های مختلف امدادی به نقاطآسیب دیده ، تصمیات زیرنیز اتخاذ گردید :
۱- کلیه دستگاههای اجرایی ، فرمانداری ها و شهرداری ها ، گزارشی از خسارات وارده شده به اماکن ، تاسیسات ، پل ها و ... را با مستندات ( فیلم و عکس ) با ذکر میزان خسارت به مدیریت بحران استان اعلام نمایند .
۲- دستگاه های اجرایی ، لیست کامل مشکلات پیش آمده با ذکر موضوع اعم از آب گرفتگی ، مسدود شده جاده ها و ... و راه حل کوتاه مدت و بلند مدت آن را اعلام نمایند .
۳- کلیه دستگاههای اجرایی ، صنایع ، نانوایی ها ، بیمارستان ها و ... نسبت به دوگانه سوز نمودن تاسیسات خود ( گاز و گازوییل ) اقدام نمایند . شرکت پخش فرآورده های نفتی استان نیز مقدمات لازم جهت تامین سوخت دوم مورد نیاز اماکن یاد شده را فراهم نماید .
۴- با توجه به اینکه خانواده های تحت پوشش کمیته امداد دارای بیمه حوادث غیر مترقبه می باشند ، فرمانداران ، بخشداران ، دهیاران ، هلال احمر و ... در صورت وارد آمدن خسارت به منازل مسکونی و یا لوازم معیشتی خانواده های این افراد ، هماهنگی لازم را با کمیته امداد بعمل آورند .
۵- در صورت وقوع سیلاب در ماههای آتی ، شهرداری خرم آباد و سایر شهرداری های استان با کمک پلیس راهور نسبت به مسدود نمودن زیرگذرها و مسیرهایی که احتمال آب گرفتگی در آنها وجود دارد اقدام و مسیر جایگزین را به رانندگان اعلام نمایند .
۶- لایروبی رودخانه ها ، انهار و کانالها توسط دستگاه های متولی هرچه سریعتر انجام شود. در صورتیکه شهرداری ها نیاز به ماشین آلات بیشتری داشته باشند ، سایر دستگاههای اجرایی همکاری لازم را بعمل آورند .
۷- نمایندگانی از طرف شهرداری خرم آباد ، شرکت آب و فاضلاب شهری و مدیریت بحران استان ، موضوع ورود آب های سطحی به منهول ها و شبکه ی دفع فاضلاب را ضمن بازدید ، بررسی نمایند و گزارش آن را به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ارسال نمایند .
۸- سازمان جهاد کشاورزی با همکاری دستگاههای مرتبط ، ترتیبی اتخاذ نمایند که اطلاع رسانی لازم به بهره برداران بخش کشاورزی اعم از کشاورزان ، باغداران ، دامداران ، مزارع پرورش آبزیان ، مرغداران و ... بعمل آورند تا نسبت به بیمه نمودن تاسیسات و محصولات خود اقدام نمایند . بدیهی است در صورت بروز حادثه برای ایشان ، اداره کل مدیریت بحران و یا سازمان جهاد کشاورزی اعتباری برای جبران خسارات نداشته و تنها محل جبران خسارات وارده ، بیمه تهیه شده توسط بهره برداران مذکور می باشد .
لینک اصل خبر در سایت اداره کل مدیریت بحران استان لرستان
نظرات