حسن پور قربان در پنجاه و سومین جلسه شورای شهر انزلی مطرح کرد
به گزارش اداره ارتباطات شهرداری بندرانزلی پنجاه و سومین جلسه عادی و علنی شورای اسلامی شهر با حضور شهردار بندرانزلی در خصوص استعلامات رسیده از شهرداری برگزار شد.
به گزارش اداره ارتباطات شهرداری بندرانزلی پنجاه و سومین جلسه عادی و علنی شورای اسلامی شهر با حضور شهردار بندرانزلی در خصوص استعلامات رسیده از شهرداری برگزار شد.
دکتر پور قربان شهردار بندر انزلی با بیان اینکه سمینار شهرداران استان گیلان را در انزلی در پیش داریم اظهار نمود: در این سمینار استاندار محترم و یا یکی از معاونین ایشان حضور خواهند داشت و با توجه به این که یکی از معاونین سازمان شهرداری های کشور نیز حضور خواهد داشت در جهت جذب اعتبار و کمک های اعتباری و اداری می تواند منشا خیر برای شهرداری باشد.
وی افزود: توجه به محلات یکی از دستور کارهای اعضای شورا بوده و ما به این بحث اعتقاد داشتیم و چندین جلسه با واحد نقشه برداری عمران گذاشتم و حدودا ۱۲ نقطه شهر را شناسایی کردیم که ۷ نقطه در انزلی و ۵ نقطه در غازیان می باشد که مساحت محلاتی که مشخص کردیم در انزلی ۲ هکتار و غازیان ۱.۵ هکتار و در مجموع ۳۵ هزار متر مربع زمین را شناسایی کردیم و نامه آن را به اداره کل و شهرسازی استان ارسال نمودیم که با آن موافقت شد. قرار شده است این املاک جهت احداث پارک محله در اختیار شهرداری قرار بگیرد و این می تواند کمک خوبی برای بودجه غیرنقدی بودجه سال جاریمان باشد.
شهردار انزلی با اشاره به اصلاحات هندسی برای چندین میدان عنوان نمود: درباره ی طرح های روانسازی ترافیکی که مهندس احمدی فرد اشاره داشتند، پیشنهاداتی داریم که قرار شد جلسه ای با حضور همکاران در روز چهارشنبه در دفتر شهرداری برگزار نماییم تا تصمیم گیری کنیم و هدف ما این است که زمان را از دست ندهیم تا به زودی به مرحله اجرا برسانیم.
وی ضمن تشکر از امام جمعه محترم بابت عقب نشینی دیوار مصلی تصریح کرد: در ادامه هم نقاط دیگری که در نظر داریم و برنامه ریزی می کنیم که اجرایی شود.
دکتر پور قربان افزود: همچنین از واحد ارتباطات تشکر می کنم که قطعا شاهد هستید با چه سختی تعداد تابلوهایی که در خیابان مطهری در پیاده روها نصب شده بودند جمع کردند و منظر شهری نسبت به گذشته خیلی فرق کرده است، البته خوشبختانه مردم هم از این موضوع استقبال کردند و همکاری می کنند.
وی با بیان اینکه اقداماتی برای کارخانه کمپوست انجام شده است که درگذشته اتفاق نیفتاده بود خاطر نشان کرد: در کارخانه کمپوست باید محل هدایت و تصفیه شیرابه مشخص می شد و بسیار جالب است که این کارخانه سالیانی مشغول به فعالیت می باشد ولی محلی برای تصفیه خانه مشخص نشده بود اما توانستیم این کارخانه را به شرایط متفاوتی برسانیم .
شهردار انزلی افزود: در این مورد از سوی محیط زیست شکایت حقوقی علیه من شده است که هدایت شیرابه ها صورت نگرفته و در دادگاه عکس های سه سال پیش را نشان می دهند در حالی که ما لوله گذاری ها را انجام داده ایم.
دکتر پور قربان در پایان اظهار نمود: بحث میراث فرهنگی گردشگری به صراحت می گویم هیچ مشکلی برای صدور پروانه برای هیچ شهروندی نداریم. اگر هر کسی مشکلی با تفکیک دارد علی رغم تمامی مشکلات قبلی بوده چه از طریق مشاور و کمیسیون ماده ۵ ما همه را حل کردیم و اگر هرکسی بیاید از سوی شهرداری با آغوش باز استقبال می کنیم.در مورد صدور پروانه از محل تفکیک مشکل مشکل شهرداری نیست اما شایسته نیست که در مورد شخصی دور میدان این آمادگی را دارم پس از گذشت ۵ سال خواهش میکنم اسناد را بررسی نمایید ، هیچ کمکی از محل تفکیک عوارض در بافت قدیمی و فرسوده از سوی ناحیه وزارت راه و شهرسازی به شهرداری نمیشود ولی ما همان ۵۰ درصد را اعمال می کنیم شاید شورا هم این موضوع را در جریان نباشد بخاطر این که به مردممان کمک کنم، چطور می شود برای فردی دور میدان چهار بار نامه بنویسم و میراث فرهنگی و گردشگری جوابگو نباشد بعد بیاییم ادامه دیوار شهرداری را که سند مالکیت داریم و قبلا جدول نیوجرسی بوده که سنخیتی با میراث و... ندارد ، چطور علیه شخص من شکایت می کنند و ما را به دادگاه می کشانند که آمده اید محل میراث فرهنگی را تخریب کرده اید، کدام تخریب را ما انجام داده ایم بلکه آمده ایم دیوار را ادامه دادیم که اتفاقا به محل میراث و گردشگری کمک کرده ایم. این موضوع را در جلسه شورای تامین داشتیم و جناب فرماندار قول دادند که پیگیر این موضوع باشند.
نظرات